Make your own free website on Tripod.com

Ο σταθμός

 

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ

   Ο Ανατολικός ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 1998 και έκτοτε εκπέμπει δυνατά και σταθερά μέχρι σήμερα. Έδρα του είναι η Καλλιθέα Ολύμπου, το κέντρο του Δήμου Ολύμπου (Επαρχία Ελασσόνας), όπου βρίσκονται οι χώροι παραγωγής προγράμματος του σταθμού.

 

 

   Η συχνότητα εκπομπής είναι 95.8MHz .  Το ραδιοφωνικό μας σήμα είναι δυνατό και επαρκεί ώστε η λήψη του σταθμού μας να είναι εύκολη και προσιτή. Έχουμε υψηλή ακροαματικότητα σε ηλικίες 16 έως 60 ετών καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας καθώς και εκλεκτούς ακροατές κατά την μεσονύχτια ζώνη του προγράμματος. Ακούγεται στα περισσότερα καταστήματα της περιοχής και δημόσιες υπηρεσίες, σε χώρους εργασίας γενικότερα, σε νοικοκυριά και ταξιδιώτες.

   Άρτια εξοπλισμένοι πάντα προσφέρουμε ότι καλύτερο δυνατόν στους ακροατές μας, βρισκόμαστε πρωτοπόροι σε κάθε θετική τεχνολογική εξέλιξη που βοηθά τον άνθρωπο χωρίς να τον αλλοτριώνει.

   Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την ποιότητα του προγράμματός μας και να προσφέρουμε  όσο το δυνατό καλύτερη ψυχαγωγία και αμερόληπτη ενημέρωση στους ακροατές μας, καθώς και την βελτιστοποίηση των υπηρεσιών διαφήμισης που παρέχουμε στους πελάτες μας οι οποίοι και μας στηρίζουν.

   Σκοπός μας είναι, οι άνθρωποι της επαρχίας Ελασσόνας να έχουν την δική τους αξιοπρεπή φωνή, το μέσο που μπορεί και τους ενώνει με τον υπόλοιπο κόσμο, το μέσο που μπορεί και τους συσπειρώνει γύρω από τα προβλήματα της υπαίθρου και της αγροκτηνοτροφικής ενασχόλησης. Σκοπός μας είναι η ενδυνάμωση του τοπικού χαρακτήρα, του πολιτισμού και της ιστορίας μας, η πατριδογνωσία, γιατί ο άνθρωπος που δεν πόνεσε τον τόπο του, πότε δεν του άνηκε, ούτε κατάφερε να στεριώσει σε κανέναν άλλο. Είναι καιρός πια να αναζητήσουμε αυτά τα στοιχεία που μας ενώνουν. Ο κάθε συνειδητοποιημένος και σκεπτόμενος άνθρωπος, αντιλαμβανόμενος την μικρότητα του και την ματαιοδοξία της ανθρώπινης πορείας ας λάβει το μήνυμα της ισότητας και των ίσων δικαιωμάτων που έχουν οι συνάνθρωποί του, οι συμπολίτες του, οι συμπατριώτες του. Ο εγωισμός και η αλλαζονεία σκοτώνουν τον ανθρωπισμό.

   Μέσα από ένα ισχυρό σύνολο επαφών με καταξιωμένους ανθρώπους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς και από τον χώρο της τέχνης, φίλοι και συνεργάτες, αποτελούν πεδίο διακίνησης, ανταλλαγής ιδεών και εξεύρεσης λύσεων και προτάσεων στο τομέα αυτό ώστε η λειτουργία μας να καθίσταται αποδοτική και επίκαιρη. 

   Στις παρακάτω φωτογραφίες ο ιδιοκτήτης του σταθμού, Πουρσανίδης Ιωσήφ, με τους συναδέλφους και φίλους:

Αριστερά :  Θεόδωρο Καρυπίδη / Δημοσιογράφο - Manager

Δεξιά : Χάρη Χατζηνικολάου / Διευθυντή Εφημερίδας Kosmos - Διαφημιστικής MediaCast

Αριστερά : Αθανάσιο Ζιώγα / Δικηγόρο - Πρώην Δήμαρχο Γρεβενών

Δεξιά : Σωκράτη Μιχαϊλίδη / Ιδιοκτήτη δισκογραφικής εταιρείας LS Records

Αριστερά : Αναστάσιο Κόλλια / Διευθυντή  Ε.Ρ.Α Κοζάνης

Δεξιά : Δέσποινα Αμαραντίδου / Δημοσιογράφο της Ε.Ρ.Α / Υπεύθυνη Τύπου Νομ. Κοζάνης

Αριστερά : Κάτια Μιχαϊλίδου / Μουσικό παραγωγό του KLIK F.M. Κοζάνης

Δεξιά : Γιάννη Κουτζουράδη/Δημοσιογράφο/ Μέλος Β' βάθμιου Πειθαρχ. Συμβουλίου ΕΣΗΕΑ

Αριστερά :  Ρενάτα Δικαιοπούλου / Μουσικό παραγωγό της Ε.Ρ.Α.

ΔεξιάΝίκο Κέφαλο / Σκηνοθέτη -Μοντέρ- Ηθοποιό

 

Αριστερά :  Γιώργο Παναγιωτίδη / Τεχνικό Ραδιοτηλεοπτικών Συστημάτων Δ.Μακεδονία

Δεξιά :  Θεόδωρο Ακριτίδη / Τραγουδιστή - Συνθέτη - Μουσικό

Radio station Anatolikos 95.8 Copyright © 1998-2007. All rights reserved.